Стейк Чак Ролл

189,00
грн.
Стейк Чак Ролл (Chuck Eye Roll Steak) — бюджетна альтернатива Рібаю. Недорогий, соковитий та ароматний стейк. Має гарну мармуровість. Не такий жирний, як Рібай, але точно не поступається йому за насиченістю яловичого смаку. Якби у вас було Чак Ай поряд із Рібай, вам було б важко відрізнити їх.

Стейк Чак Ай Ролл робиться з шийного м'язу, що звужується до одного з країв, досить жилистий. Включає сполучні тканини туші, тому перед приготуванням м'ясо краще замаринувати.

Стейк Чак ай ролл хоч і містить мармурові прошарки жиру, але вимагає більш тривалого приготування, ніж Рібай.

 Про ферму

 Технологія вирощування

* Товар ваговий. Вказано середню вагу упаковки продукту. Можливе відхилення у більшу чи меншу сторону. Про точну суму та вагу ми повідомимо вам напередодні доставки після збирання продукції на нашому складі.
Способи приготування

Способи приготування

Важливо закрити стейк скоринкою, а потім витопити жирові прошарки і розм'якшити фрагменти сполучної тканини. Зробити це можна так: спочатку обсмажити стейк на сковороді по 2-3 хвилини з кожного боку, а потім прогріти в духовці (180°С) ще 5-8 хвилин. Заміряйте внутрішню температуру м'яса, щоб не пропустити момент, коли воно досягне оптимального прожарювання. У випадку з Чак Ай Ролл це medium rare.
Рекомендовані товари, які можуть вам сподобатися: