Бріскет Яловичий Опт

3950,00
грн.
Бріскет — це дуже популярний у США та Великобританії відруб з туші бичка, який покриває грудину, ребра та сполучні реберні хрящі.

Середня забійна вага породистих бичків досягає 700-800 кілограм, завдяки чому грудинка має великі розміри і зручна для кулінарної обробки.

Перевагою бріскетів від “Стейки Карпат є їхня мармуровість. Велика кількість внутрішньом’язових жирових волокон просочують м'ясо, надаючи йому неповторний смак яловичини.

Мармуровість досягається завдяки відгодівлі, що містить збалансований трав’яний відкорм разом з кукурудзою та силусом.

Яловича грудинка багата вітамінами РР, Е, групи В і холін. Також містить мінеральний комплекс, до якого входить фосфор, калій та безліч інших мікро- та макроелементів.

 Про ферму

 Технологія вирощування

* Товар ваговий. Вказано середню вагу упаковки продукту. Можливе відхилення у більшу чи меншу сторону. Про точну суму та вагу ми повідомимо вам напередодні доставки після збирання продукції на нашому складі.
Історія, рецепти, соуси і Усе про бріскет!

Історія, рецепти, соуси і Усе про бріскет!

Дізнайтеся, як готувати бріскет, 4 критерії визначення якості яловичої грудинки,  рецепти маринаду, соусів та покрокового приготування бріскету!

Прочитайте нашу велику статтю: Що Таке Бріскет, Чому Це Найпопулярніше М’ясо для BBQ у США і 5-кроковий Рецепт Приготування Яловичої Грудинки Вдома