Стегно індички фермерське

367,00
грн.
Поживність і гастрономічні властивості індички важко переоцінити. А вже про виключні дієтичні якості й казати нічого! Жодної зайвої калорії!

Стегно індички — це м'ясиста, філейна частина на кісточці, вкрита шкіркою. М'ясо виходить ніжним, в міру жирним із тонким ароматом. Зі стегна індички готують смачний шашлик — м'ясо не сухе, м'яке і дуже соковите. Можна смажити, гасити або запікати з овочами. М'ясо готується дуже швидко. Страви виходять дієтичними, і, водночас, поживними та дуже смачними.

Важливо, що в стегні індички міститься весь набір корисних мікроелементів, мінералів, найважливіших амінокислот. Серед них селен, магній, фосфор, калій, цинк, вітаміни групи В, амінокислота аргінін та інші.

Продукт дієтичний, тому не ускладнює роботу ШКТ. До того ж, м'ясо індички входить до гіпоалергенних продуктів і може бути включене в дієтичне меню дітей, людей похилого віку і людей з ослабленим імунітетом.

 Про ферму

 Технологія вирощування

* Товар ваговий. Вказано середню вагу упаковки продукту. Можливе відхилення у більшу чи меншу сторону. Про точну суму та вагу ми повідомимо вам напередодні доставки після збирання продукції на нашому складі.
Рекомендовані товари, які можуть вам сподобатися: