Куряче філе фермерське

255,00
грн.
Шукаєте курячу грудку, яка настільки ж корисна, як і смачна? У цих грудках на 20% менше жиру, на 50% більше вітаміну А і в три рази більше Омега-3, ніж у звичайних курячих грудках, що робить її ідеальним вибором для здорової їжі.

 Про ферму

 Технологія вирощування

* Товар ваговий. Вказано середню вагу упаковки продукту. Можливе відхилення у більшу чи меншу сторону. Про точну суму та вагу ми повідомимо вам напередодні доставки після збирання продукції на нашому складі.
Профіль смаку
Способи приготування
Пропозиції шеф-кухаря

Профіль смаку

Наша куряча грудка виробляється від екологічно чистих виробників, які вирощують своїх курей найкращим способом, що забезпечує смаковий профіль, який точно сподобається. Ця курка має м’який, ніжний і соковитий смак. Це чудовий вибір для здорової, багатої білками їжі.

Способи приготування

Смаження, Гриль, Копчення, Тушкування

Одним з найпростіших і найпопулярніших страв в будні є куряча грудка. Просто приправте курку сіллю, перцем і Вашими улюбленими травами, а потім готуйте на розпеченій сковороді приблизно 5 хвилин з кожного боку або до готовності. 

Простий спосіб покращити смак курячої грудки — полити її вершковим маслом або соусом. Наприклад, змішайте розм’якшене вершкове масло, діжонську гірчицю та подрібнені трави, петрушку, чебрець і цибулю. Змастіть цією сумішшю курку перед приготуванням. 

Пам’ятайте, що якісне приготування їжі починається з якісних інгредієнтів. «Стейки Карпат» забезпечує високоякісне м’ясо, вирощене на пасовищах.

Пропозиції шеф-кухаря

Деякі чудові гарніри до курячої грудки – це картопляне пюре, смажені овочі та простий зелений салат. Для соусів чудово підійде класичний бешамель або вершковий песто. Трави, які добре поєднуються з курячою грудкою, включають чебрець, розмарин і петрушку.
Рекомендовані товари, які можуть вам сподобатися: