Курячі крильця фермерські

170,00
грн.
ШВИДКА ПОКУПКА

Ці органічні курячі крильця, вирощені за допомогою вільного вигулі, є одними з найкращих, які Ви коли-небудь куштували. Наші кури вирощуються без кліток і мають доступ до пасовища, завдяки чому виходить здоровіша та смачніша курка.

 Про ферму

 Технологія вирощування

* Товар ваговий. Вказано середню вагу упаковки продукту. Можливе відхилення у більшу чи меншу сторону. Про точну суму та вагу ми повідомимо вам напередодні доставки після збирання продукції на нашому складі.
Профіль смаку
Способи приготування
Пропозиції шеф-кухаря

Профіль смаку

Ці курячі крильця дають ідеальний баланс соковитості та хрусткості. Вони мають злегка солодкуватий і димний смак, який порадує ваші смакові рецептори. М’ясо, вирощене за набагато вищими стандартами, ніж стандартні кури, і з кращим раціоном, дає м’яке, соковите м’ясо зі смаком, який обов’язково сподобається.

Способи приготування

Смаження, Гриль, Запікання

Курячі крильця — це універсальна і популярна закуска або основна страва. Готувати їх легко, але є одна проста порада, щоб покращити їх: розсоліть їх. Щоб розсолити курячі крильця, змішайте 1/2 склянки солі та 1/2 склянки цукру з 2 літрами води у великій каструлі або контейнері. Додайте курячі крильця і ​​дайте їм просочитися в розсолі 2 - 3 години. Розігрійте духовку до 200 °C. Вистеліть дно фольгою та покладіть на нього крила. Випікайте 25 хвилин або до готовності. Якщо ви хочете додати своїм курячим крилам трохи смаку, ви можете змастити їх своїм улюбленим соусом перед запіканням. Спробуйте соус буйвола, соус барбекю або медово-гірчичний соус. Пам’ятайте, що ключ до чудового приготування починається з якісніх інгредієнтів.

Пропозиції шеф-кухаря

Одним з наших улюблених гарнірів до курячих крилець є картопляне пюре. Кремова, крохмалиста текстура картоплі ідеально поєднується з димним, пряним смаком крилець. Що стосується соусів, чудовим вибором є хороший соус для барбекю, заправка ранчо або гострий соус.
Рекомендовані товари, які можуть вам сподобатися: