Ціла курка вільного вигулу

429,00
грн.
Шукаєте цілу курку, яка буде такою ж корисною для Вас, як і смачною? У цій курці на 20% менше жиру, на 50% більше вітаміну А і в три рази більше Омега-3 жирних кислот, ніж у курей, вирощених традиційно.

Це чудове джерело білка та мінералів, а його смак ніжний і трохи солодкуватий.

Проста кулінарна порада – запікати курку в попередньо розігрітій духовці при 190°C приблизно годину або поки м’ясо не буде готове.

 Про ферму

 Технологія вирощування

* Товар ваговий. Вказано середню вагу упаковки продукту. Можливе відхилення у більшу чи меншу сторону. Про точну суму та вагу ми повідомимо вам напередодні доставки після збирання продукції на нашому складі.
Профіль смаку
Способи приготування
Пропозиції шеф-кухаря

Профіль смаку

Вирощена на найвищих стандартах, ніж звичайні кури, і з кращою дієтою, виходить ніжна, соковита птиця зі смаковим профілем, який обов’язково сподобається. Відчуття в роті делікатне, а загальне враження від їжі просто чудове.

Способи приготування

Смаження, Гриль, Копчення, Тушкування

Цілі кури – чудовий спосіб отримати багато їжі за свої гроші. Їх також дуже легко готувати. Ось найпростіший спосіб:
1. Розігрійте духовку до 190 градусів. 
2. Покладіть курку в сковороду. 
3. Натріть курку оливковою олією, сіллю та перцем. 
4. Запікайте курку приблизно годину або поки вона не буде готова. 
5. Дайте курці відпочити кілька хвилин перед вирізанням. 

Пам’ятайте, якісне приготування починається з якісних інгредієнтів. Переконайтеся, що ви отримуєте курку з джерела, якому ви можете довіряти, наприклад як «Стейки Карпат».

Пропозиції шеф-кухаря

Коли справа доходить до гарнірів, трав і соусів для подачі з цільною куркою, на вибір є багато варіантів. Наприклад, простий гарнір броколі або зеленої квасолі, приготований на пару, добре поєднується з профілем смаку курки, як і соус цацікі або песто. Такі трави, як розмарин або чебрець, також чудово поєднуються з куркою, надаючи витончений смак. Незалежно від того, які гарніри чи соуси ви виберете, вони обов’язково підвищать вишуканий смак вашої курки!
Рекомендовані товари, які можуть вам сподобатися: