Ви у нас впреше?
Отримайте Бонус Безкоштовно!
TelegramViber
 
Блог
«Підпишіться на телеграм канал Стейки Карпат, щоб першим дізнаватись про новини та акції»
ПІДПИСАТИСЯ
Рецепти

Мікродозинг мухомора - цілющі грибочки для спокою та відновлення здоров’я

М'ясні цікавості
Що таке мікродозинг мухомора і як цей чарівний грибочок може допомогти вам відновити сон, зняти запалення, зменшити тривогу та повернути вас до стану, яким задумала вас природа

Мухомор – не наркотик.

За чинним законодавством України збирати, зберігати, вживати, продавати та купувати мухомори абсолютно легально і це цілком дозволено. Це один із небагатьох рослинних ендогенів, який дозволений практично у всьому світі.

Мухомор - Ваш друг та помічник, його не слід боятися. Ці цілющі гриби вживає багато тварин, для того, щоб позбутися паразитів: лосі, ведмеді, олені, білки. У давнину із них готували ліки від ран, опіків, лікували ними суглоби.

З дитинства нас програмують і показують у казках, що гриб злий, поганий та ворог організму людини.

Зла Баба Яга та дрімучі ліси асоціюються у дітей із чимось страшним, негативним, небезпечним. Але чи це так насправді? Давайте розбиратись в цьому.

Візьмемо, наприклад, таку ситуацію:

Зустрічаються дві людини: перша давно знайома з мухомором, його користю для організму та іншим. Другий досі пам'ятає «страшні історії» про смерть від мухомора.

І тут перший з'їдає маленький капелюшок. Реакція другого?

— «Ти ШТО, ти ж у КРАЩОМУ випадку сильно отруїшся… ти що, мазохіст, самогубець?!»

На цьому етапі перший пояснює другому всю користь гриба, його історію та розповідає про кількість, яку потрібно викристовувати, шоб це було корисно для вживання.

Далі у другого відбувається звичне «заперечення – гнів – торг…»

Коли він сягає фінального пункту «прийняття», сам починає цікавитися грибом, читати статті, книжки і, зазвичай, пробує сам.

Підійшовши відповідально до вивчення цієї теми, людина зрештою розуміє, наскільки глибоко і дарма у ньому сиділа думка, що мухомор — ворог.

Цей красивий і найяскравіший гриб зовсім не варто сприймати як ворога! Чому?

По-перше, для отруєння потрібно з'їсти ~5кг свіжих грибів, що неможливо чисто фізично. Та й організм не дурень: Вас просто почне нудити вже після першого сирого капелюха.

По-друге, недарма дикі тварини вживають мухомор, щоб упоратися з недугами. Наприклад, лисиці, ведмеді та лосі їдять його як чудовий засіб порятунку від усіх кишкових паразитів.

Ну і по-третє, ще наші предки вважали мухомор священним грибом, інколи ж навіть і Божеством. Вживали його як у лікуванні, шаманізму, так і як «пиво по п'ятницях».

Звідси маємо: мухомор – друг!

З чого складається мухомор і як, з наукової точки зори, він впливає на організм людини

Основною діючою речовиною мухомора є мусцимол. Під час прийому мусцимол зв'язується зі специфічними рецепторами в мозку, званими рецепторами ГАМК-А. Рецептори ГАМК-А - це іонотропні рецептори, які широко представлені по всьому об'єму мозку і відповідають за гальмівну дію нейромедіатора гамма-аміномасляної кислоти (ГАМК).

Коли мусцимол зв'язується з рецепторами ГАМК-А, він посилює гальмівну дію ГАМК і збільшує потік негативно заряджених іонів у нейрон, ускладнюючи його збудження. Це призводить до зниження збудливості нейронів і загального зниження активності мозку. Саме тому мусцимол має седативну і анксіолітичну дію. Крім впливу на рецептори ГАМК-А, мусцимол чинить певний вплив і на інші нейромедіаторні системи мозку, включно з дофамін- і глутаматергічними.

Крім алкалоїдів, плодові тіла червоного мухомора містять повний спектр активних компонентів (полісахариди, глікопротеїни, ергостерол, тритерпеноїди, амінокислоти, жирні та інші органічні кислоти, антибіотики, вітаміни, мінерали, мікроелементи), які забезпечують загальний фізіологічний, нормалізуючий і захисний ефекти.

Основними біоактивними речовинами плодових тіл червоного мухомора є його полісахариди, і насамперед - β-D-глюкани. Вони забезпечують загальну імуномодуляцію, підвищення специфічного та неспецифічного імунітету, протипухлинний, протизапальний, антиоксидантний, загальнооздоровчий, нейропротекторний, противірусний та антипаразитарний вплив.

Одним із β-D-глюканів червоного мухомора є фукоманногалактан, який, крім перелічених активностей, має сильну знеболювальну дію. Червоний пігмент шкірки капелюшка (мускаруфін) - потужний антибіотик і фунгіцид, який чинить антибактеріальну та протигрибкову дію.

Червоний мухомор містить ергостерол, попередник вітаміну D2. М'якоть зрілих капелюшків містить життєво важливі макро- і мікроелементи (наприклад, K, P, Zn, Se), що підвищує імунокомпетентність організму, посилює загальну фізіологічну активність і сприяє біосинтезу вітамінів.

Нижче ми опишемо, як цей грибочок може вплинути на вас та допомогти покращити ваше життя:

НЕЙРОПЛАСТИЧНІСТЬ:

Багато хто все життя перебуває в пошуках чарівної таблетки, на яку можна скинути всю відповідальність за свій успіх.

І спершу може здатися, що мікродозинг вона і є і гриби зроблять все за вас, але ні.

НЕЙРОПЛАСТИЧНІСТЬ = ПОЛІПШЕНА АДАПТАЦІЯ

Саме такий ефект надають майже всі добавки з грибів, вони допомагають вашому організму адаптуватися до нових умов

Найчастіше, щоб досягти мети, потрібно знайти альтернативний шлях до неї, а не йти старим шляхом, вдаряючись в одні й ті ж перепони

Мікродозинг - це інструмент, який добре підходить тим, хто хоче зрушити з мертвої точки, але йому заважають страхи, сумніви і переконання

ВАЖЛИВО МАТИ МЕТУ! Цілепокладання - основа правильного мікродозингу

Ви повинні чітко розуміти, що ви приймаєте, для чого це вам і які завдання ви хочете вирішити біодобавками з грибів

Це НЕ панацея і НЕ чарівна таблетка! Це інструмент для тих, хто вже знає чого він хоче, просто йому потрібні ресурси для втілення своїх ідей

ОЧИЩЕННЯ РОЗУМУ

Один із головних ефектів від застосування мухомора - ясність розуму, це відчувається як зниження внутрішнього діалогу

Зникає тривога і депресія, але при цьому у вас виділяється багато енергії, з'являється здоровий і продуктивний пофігізм

ВИ ОТРИМУЄТЕ СТАН АКТИВНОГО СПОКОЮ.

Найчастіше аптечні препарати, знижуючи тривогу і депресію, глушать всі емоції, перетворюючи вас на непродуктивного "овоча"

Мікродозинг дає і спокій, і енергію ОДНОЧАСНО!

Шум свідомості, який виникає від нескінченного прокручування минулого і всіх варіантів майбутнього, значно знижується

Виникає відчуття, що все на своїх місцях. Схожий стан можна досягти медитаціями та довгими духовними практиками

ВИ ВХОДИТЕ В СТАН ПОТОКУ Й ОТРИМУЄТЕ ДОСТУП ДО СВОЄЇ ПІДСВІДОМОСТІ

Внутрішній діалог важливий, але чим більше думок, страхів, думок крутиться в голові, тим менше ви чуєте свій внутрішній голос

ПЕРЕПРОГРАМУВАННЯ ПІДСВІДОМОСТІ:

Якщо порівнювати з комп'ютером, то свідомість - це оперативна пам'ять, а підсвідомість - жорсткий диск нескінченного обсягу.

Уся інформація, яка потрапляє в підсвідомість, обробляється нею і зберігається потім у вигляді програм - готових варіантів реакції людини

ЧОМУ ВАЖЛИВО ВМІТИ ПРАЦЮВАТИ З ПІДСВІДОМІСТЮ?

Саме підсвідомість часто допомагає людині, спрямовуючи її діяльність. Через інтуїцію, сни, відчуття і передчуття вона підказує нам необхідні ідеї та рішення

Проте часто в підсвідомість проникає сміття: комплекси, чужі думки, переживання, дитячі травми. Це можуть бути неприємні або застарілі думки, звички, ритуали, страхи

Очистити підсвідомість можна за допомогою медитацій або гіпнозу, тому що перш ніж почати опрацювання "жорсткого диска", необхідно отримати доступ до нього, знизивши шум свідомості.

МУХОМОР ДОПОМАГАЄ ОЧИСТИТИ ПІДСВІДОМІСТЬ

Внутрішній діалог, який на 90% складається з переживань "як би було", вщухає, і у вас відкривається доступ до найпотужнішого комп'ютера, який завжди знаходився всередині вас, просто ви цього не помічали!

Ваші думки з перших днів розкладаються по поличках, страхи зникають. З'являються яскраві та сюжетні сни - перша ознака прибирання в підсвідомості

ТРИВОГО ТА СТРЕС:

Тривожні розлади - це одні з найпоширеніших психічних захворювань у сучасному суспільстві

Від щоденних неврозів і безсоння, до панічних атак і фобій. У чому ж корінь усіх проблем із тривожністю?

ДЕФІЦИТ ГАМК - ГОЛОВНА ПРИЧИНА БУДЬ-ЯКОЇ ТРИВОГИ

Тривожний розлад пов'язаний із важливим медіатором головного мозку - ГАМК, до завдання якого входить гальмування

Гальмування дуже важливий і активний процес, на який наш мозок витрачає більше енергії, ніж на збудження (!)

Якщо у вас нестача ГАМК, то мозок просто не в силах зупинитися, поки в надлишку є нейромедіатор, що відповідає за збудження

Ваш "поїзд думок" буде нестися з величезною швидкістю, закручуючись у велику грудку переживань (це і є тривога)

МУХОМОР ДОПОМАГАЄ ПРИБРАТИ ПРИЧИНИ ТРИВОГИ

Мусцимол, що міститься в Мухоморі, активує ГАМК рецептори, знижуючи активність мозку і перезбудження

Унаслідок чого ефективно знижується тривога, викликана як зовнішніми факторами, так і внутрішніми тригерами

СОН

Ми спимо 1/3 всього життя, приблизно 25 років. Жодне заняття не займає стільки часу!

Ларрі Пейдж побачив уві сні ідею Google, винахідник Еліас Хоу - швейну машинку, Дмитро Менделєєв - систему елементів

УВІ СНІ МОЗОК СОРТУЄ ОТРИМАНУ ІНФОРМАЦІЮ

У швидкій фазі сну, на основі пережитого досвіду та емоцій формуються нейронні зв'язки. Так мозок формує рішення!

Уві сні мозок оздоровлює психіку, запускає самодіагностику організму і клітинне оновлення.

Синтезує гормони, які протягом наступного дня регулюватимуть апетит, роботу імунної та нервової систем, наш настрій і поведінку.

Якісний сон - найкоротший шлях до підвищення ефективності, здорової психіки та продовження життя.

МІКРОДОЗИНГ ДОПОМАГАЄ ВІДНОВИТИ МІЦНИЙ СОН

Мусцимол активує ГАМК і заспокоює нейронну активність. Вам стає легше заснути, а сни стають яскравішими

При цьому мікродозинг це НЕ снодійне, вистачить і 1-2 тижнів прийому, щоб налагодити режим

ШКІДЛИВІ ЗВИЧКИ:

Згідно з дослідженнями, повна відмова від алкоголю відбудеться у 36%. Стабільний результат у 66% опитаних. Завдяки вживанню мухоморів на постійній основі вдається уникнути такої проблеми, як посталкогольний синдром. Ліквідується відчуття психічної залежності до алкоголю. Всі ці процеси пройдуть безболісно, організм очиститься від шкідливих токсинів і зникне бажання знову почати вживати алкоголь.

Завдяки сушеним мухоморам можна розлучитися з такою шкідливою звичкою, як куріння. Мухомори допомагають знизити потяг, вивести нікотин з організму та зняти психологічну залежність. Згідно з дослідженнями, 65% респондентів у такий спосіб змогли відмовитися від тютюнопаління та не повернутися до нього знову. Важливим моментом є те, що не відбувається ефекту підміни і не виникає нова залежність!

Також з'являється внутрішня потреба до правильного та здорового харчування.

ІМУНІТЕТ ТА ПОКРАЩЕННЯ РОБОТИ ОРГАНІЗМУ

Мухомор дає потужний поштовх вашій імунній системі для захисту від вірусів. Очищає шлунок та голову від поганих бактерій. Знімає м'язові та суглобні болі, у тому числі застарілих. Допомагає організму швидше відновлюватись після важких фізичних навантажень.

Нижче ви можете почитати відгуки людей, які вже спробували мікродозинг мухомора:

Якщо ви хочете дізнатися більше про цілющі грибочки та їх користь, то переходьте до чарівної лавки >>> Перейти на сайт