Є питання?
TelegramViber
 
Блог
«Підпишіться на телеграм канал Стейки Карпат, щоб першим дізнаватись про новини та акції»
ПІДПИСАТИСЯ
Рецепти

7 Причин Їсти Куряче М’ясо Взимку і 1 Важливе УТОЧНЕННЯ

М'ясні цікавості
1. Одне із найбільших джерел білка. У кілограмі запечених курячих крилець є 270 грамів чистого білка! Для здоров'я м'язів, кісток, шкіри та волосся, а також для синтезу ферментів та гормонів.

2. Зміцнить імунітет. У зимовий період активізуються збудники вірусних респіраторних захворювань, а гарячий наваристий курячий бульйон здавна вважається домашніми ліками для полегшення застуди і грипу.

3. Захистить серцево-судинну систему. Куряче м'ясо багате на вітамін В6, який знижує ризик відмирання ділянки серцевого м’яза. А ще курятина на 70% складається з корисних моно- і поліненасичених жирних кислот. Правильний баланс омега-3/омега-6 в організмі людини виключає ризики інфаркту міокарда чи інсульту.

4. Посилить кістки. У кілограмі запечених курячих крилець 150 мг кальцію. Разом з фосфором і селеном сприяють міцності кісток та опорно-рухового апарату та знижують ризик ураження суглобів (артриту).

5. Заспокоїть від стресу. Куряче м'ясо містить амінокислоту триптофан і вітамін В5, які заспокійливо діють на організм.

6. Утихомирить головний біль. Лікарі прописують магній у таблетках для пацієнтів з мігренню. Але 180 мг магнію можна отримати природнім шляхом через смачну і корисну їжу - на приклад, 1 кг курячих крилець.

7. Захистить природну красу. Від зимових морозів і сильних вітрів шкіра стає сухою, лущиться, нігті стають ламкими, волосся січеться. У кілограмі курячого м’яса є 20 мг цинку, який потрібен для виробництва білків і ДНК, зростання та відновлення тканин.

Але можна ЗАБУТИ про всі ці 7 переваг, якщо не врахувати важливе УТОЧНЕННЯ!
Штучно вирощені, “штамповані” бройлери з кліток птахофабрик – це бідний на нутрієнти продукт. Вони дають відчуття ситості, але насправді не насичують наш організм тою кількістю мікро- і макроелементів, як це задумано природою. Звідси – відсутність енергії, біда з фокусом і увагою, і шкідлива тяга до частих перекусів.

Тому потрібно перейти від промислового мас-маркет м’яса на фермерську органічну курятину. Вирощені на природі, вільно гуляючі на пасовищах невеликих сімейних ферм. Тільки тоді курятина має природну користь (особливо, корисні омега-3 жири).

Ми у "Стейках карпат" хочемо, щоб більше людей відчули різницю між промисловими бройлерами і фермерською органічною куркою вільного вигулу.

Переходьте на сторінку вибору органічного м'яса фермерської птиці, щоб подивитись асортимент.

Спробуйте органічну курятину та відчуйте різницю


В онлайн-маркеті крафтового м’яса «‎Стейки Карпат»‎ ви можете обрати органічну курятину у різному вигляді:

  • Цілу курку
  • Гомілки
  • Крильця
  • Філе
  • Курка Табака в маринаді
Ви можете вранці дістати із морозилки м’ясо, розморозити і вже ввечері приготувати вечерю — для себе, родини, друзів.
Спробуйте та переконайтесь у користі курятини вільного вигулу:


Спробувати органічну курятину зі «‎Стейків Карпат»

Ми доставимо м’ясо Новою Поштою за 2-3 дні у спеціальних коробках з контейнерами сухого льоду. Прямо із карпатської ферми до вашого столу!