Ви у нас впреше?
Отримайте Бонус Безкоштовно!
TelegramViber
 
Блог
«Підпишіться на телеграм канал Стейки Карпат, щоб першим дізнаватись про новини та акції»
ПІДПИСАТИСЯ
Рецепти

Твої Рідні в Україні, а Ти - Далеко? Простий Покроковий Спосіб, Як Подарувати Любов і Турботу за 4 Хвилини Через Доставку Крафтового М’яса в Боксах “Стейки Карпат”

М'ясні цікавості
За останні роки тисячам сімей довелося розстатися: хтось виїхав за кордон, у той час, коли рідні зосталися в Україні.

І, звичайно, ми відчуваємо тривогу за близьких, які залишилися в Україні.
  • Як вони почуваються?
  • Чи нічого не потребують?
  • Що, зрештою, їдять і як дбають про своє здоров'я?

Так, багатьом довелося вимушено покинути рідні краї, а водночас лишити вдома батьків, бабусь та дідусів, а іноді навіть дітей. І, звісно, ми хочемо, щоб вони відчували нашу турботу попри відстань.

Саме для таких сімей «Стейки Карпат» пропонують по-справжньому корисну послугу, завдяки якій ви за 4 хвилини зможете замовити рідним в Україні крафтове, фермерське м'ясо з доставкою додому.

Що таке «Стейки Карпат»

Це бренд крафтового м’яса з невеликих українських ферм з доставкою у термобоксах за 1-2 дні Новою поштою.
Як ми можемо бути корисні українцям з-за кордону?
Ми подбали, щоб попри ваше перебування в будь-якій точці світу, ви могли швидко за 3-4 хвилини оформити замовлення якісного, фермерського м'яса для рідних в Україні.

Історія Анни

Ганна була змушена виїхати з України до Чехії на початку повномасштабного вторгнення, а вдома залишилися її літні батьки.

Попри те, що вона постійно підтримує їх фінансово, душа її була не на місці. Ганна знала, що батьки мають звичку економити й не була впевнена в тому, що вони харчуються якісними, корисними продуктами.

Одного разу Ганна дізналася про сервіс компанії «Стейки Карпат» і за кілька кліків замовила на сайті бокс крафтового, фермерського м'яса з доставкою батькам додому.

Рідні були дуже раді такому сюрпризу, а Ганна тепер постійно робить замовлення для своїх літніх мами й тата і знає: вони їдять справді корисні продукти, не заощаджують на їжі, а в морозилці завжди є м'ясо.
Наш сервіс дозволяє подбати про близьких, і зробити їм не просто гарний і корисний подарунок, а й бути впевненим, що рідні будуть їсти якісні продукти й не економитимуть на собі.

Після оформлення замовлення ви зможете одразу оплатити продукти та доставку, що додатково полегшує користування сервісом. Рідним потрібно буде лише відчинити двері та отримати посилку.

Історія Вікторії

На початку війни Вікторія разом із двома маленькими дітьми виїхала з України до Канади, залишивши вдома чоловіка Сергія, який працює на оборонному підприємстві.

Вікторія знає, що за її відсутності чоловік харчується пельменями з супермаркету та іншою шкідливою їжею, і це дуже засмучує її. Адже йому не можна такої їжі через проблеми зі шлунком.

Тому Вікторія скористалася сервісом Стейки Карпат і тепер впевнена, що чоловік їсть домашні бульйончики з фермерської качки і курки та смажить швидкі, але справді якісні котлетки із крафтової яловичини.

А чоловік Сергій своєю чергою відкрив для себе цілий світ швидкої, але корисної їжі з фермерського м'яса: у будні він нашвидкуруч готує чевапчичі, ковбаси, котлети та люля-кебаб, а у вихідні смажить яловичі стейки.

Кому підійде сервіс замовлення продуктів додому

Насамперед підійде всім, хто перебуває за кордоном, але хоче проявити турботу про близьких, які залишилися в Україні. Доставка продуктів відбувається у будь-який регіон, де є відділення Нової Пошти.
Звичайно, у нас немає обмежень, і ви можете зробити замовлення для рідних та близьких, навіть перебуваючи на території України. Ця послуга має популярність як приємний і корисний подарунок.

Як відбувається доставка продуктів

Для м'ясних продуктів дуже важливим є алгоритм доставки, і з цим питанням у «Стейків Карпат» все відпрацьовано на всі 100%.
  • Уся продукція піддається правильному, шоковому заморожуванню, яке максимально зберігає корисні речовини, смак та структуру. Всі деталі про те, як ми заморожуємо продукцію, читайте тут.
  • Кожне найменування поміщене в окрему вакуумну упаковку, в якій зручно та гігієнічно зберігати продукти у морозилці.
  • Після замовлення всі заморожені продукти поміщаються у спеціальний термобокс (ізотермічний контейнер), який підтримує стабільну температуру під час перевезення.
  • Ми любимо, коли все максимально професійно, тому докладаємо в контейнер спеціальні додаткові упаковки з льодом. Вони не дозволять м'ясу розморозитись у дорозі.
  • Доставка здійснюється по Україні в будь-яке місто чи село сервісом Нова Пошта за 1-2 дні.
  • М'ясо приїжджає до ваших близьких таким, яким ми його відправили — максимально свіжим і смачним.

Рекомендуємо переглянути це відео розпаковування від наших клієнтів

Чим фермерське м'ясо відрізняється від магазинного

Головна відмінність — вміст корисних речовин у готовому продукті.
На промислових скотобазах використовують комбікорми з антибіотиками, тварини відчувають нестачу активності й живуть у, м'яко кажучи, не найкращих умовах.
Принципово інша справа невеликі ферми: бички, свині та птиця отримують значно кращий догляд, більше уваги, харчуються максимально природним та корисним раціоном, живуть в екоумовах.
Малі фермери не використовують промислових шкідливих комбікормів та стимуляторів росту. Тварини мають доступ до пасовищ, харчуються переважно травою і сіном, п’ють джерельну воду, а не страждають скутими у клітках і ангарах.
Ось чому вміст вітамінів, екстрактних речовин та мінеральних солей у фермерському м'ясі максимальний, а ось «шкідливого» холестерину навпаки – там просто немає.
При заміні магазинного м'яса у раціоні на фермерське протягом 3-5 тижнів люди відзначають:

  • підвищення тонусу, зростання рівня енергії;
  • стабілізацію психоемоційного стану;
  • нормалізацію сну;
  • покращення стану волосся, нігтів, шкіри;
  • відсутність проблем із ШКТ, тяжкості в животі та печії;
  • бадьорість та здорове зниження апетиту, відсутність переїдання;
  • підвищення рівня концентрації уваги та розумових здібностей.

Історія Ірини Сергіївни

Ірина Сергіївна вже 5 років живе в Італії, а її онук, Костя — студент, що навчається у Києві. Вона хоче якось виявити свою любов і турботу про онука, але не знає, який подарунок може порадувати молодого чоловіка.

Але Ірина Сергіївна добре знає, чим харчуються юні студенти) А тому вона час від часу користується онлайн-сервісом від Стейків Карпат та замовляє продукти для Кості на відділення Нової Пошти.

Так Ірина Сергіївна впевнена, що гроші витрачені з користю, а її Костя хоч і не зможе скуштувати бабусиних котлет, але все одно їстиме корисне фермерське м'ясо.

5 причин скористатися Стейками Карпат та замовити м'ясо додому близьким прямо зараз

  1. Це просто. Замовлення займає до 4 хвилин (нижче ми наводимо детальну інструкцію), оплата відбувається одразу, і вашим рідним просто треба отримати посилку вдома або на Новій Пошті (на вибір).
  2. Це корисно. Фермерське м'ясо не можна порівнювати з магазинним: воно має не тільки інший смак, а й біохімічний склад, який позитивно впливає на здоров'я. А значить, рідні будуть їсти 100% корисніше.
  3. Це зручно. Мінімум турбот для вас та близьких: тільки прийняти посилку зручним способом. Рідним не доведеться ходити у пошуках продуктів по магазинах, носити тяжкі торби та стояти у чергах.
  4. Це якісно. Замовлення онлайн — гарантія, що рідні будуть їсти якісні продукти. Надсилаючи близьким гроші ви, на жаль, не можете бути впевнені, що вони не зекономлять на собі і не куплять щось низькоякісне.
  5. Це вигідно. Для постійних покупців ми створили «Крафт-Клуб Оптових цін Стейки Карпат», ставши членом якого ви зможете отримати гуртові ціни та економити на кожному замволенні.

Окремо про Клуб

Перше правило клубу – можливість отримувати гуртові ціни на м'ясо цілих 2 роки! Тепер ви можете не просто піклуватися про близьких час від часу, але й купувати продукти за цінами, яких просто не знайти в магазині.
Замовляючи 1 бокс крафтового м'яса раз на один-два місяці за особливими цінами ви зможете заощадити понад 46 тисяч гривень.
Приклад розрахунку:
(20 боксів х 11 кг у боксів х 700 грн за кг) – 30% = 💵46 200 грн
Звертаємо вашу увагу: йдеться не про промислове м'ясо, як у супермаркеті, а про якісний продукт, вирощений в чистому регіоні на невеликих крафтових господарствах.

Як зробити замовлення м'яса додому в Україну: покроковий гайд

  • Для початку відвідайте наш сайт та виберіть категорію товару, весь асортимент представлений у верхній частині сайту.
  • Ви можете замовити будь-який продукт або вибрати готовий бокс — набір, який ми комплектуємо, знаючи найпопулярніші категорії товару.
  • Наприклад, ви вирішили замовити близьким готовий бокс. Натисніть на відповідну категорію зверху сайту.
  • Щоб переглянути вміст кожного боксу, натисніть на кнопку «Дивитись вміст»
  • Наприклад у Стартовий бокс входить два види стейків, яловичий шашлик, свинячий биток, курячі гомілки, курча табака та 2 ножі в подарунок.
  • УВАГА! Особливо зручно, що ви можете зібрати коробку самостійно і вибрати види м'яса індивідуально. Натисніть на цю кнопку і вам відкриється весь асортимент.
  • Щоб вибрати потрібний продукт, просто додайте його до коробки за допомогою цієї кнопки. Зробіть так з усіма продуктами, які бажаєте замовити.
  • У лівій частині екрана ви відразу бачитимете суму свого замовлення.
  • Коли визначилися з вибором, натисніть червону кнопку Далі для оформлення.
  • У вікні показано ваше замовлення. Ви можете змінити кількість або прибрати щось із замовлення.
  • Щоб підтвердити замовлення, опустіться вниз сторінки, виберіть пункт про подарунок. Введіть номер телефону та ПІБ одержувача, а також свій власний номер телефону (у поле «платник»).
  • Якщо ви за кордоном, обов'язково вказуйте телефон, до якого прикріплений Вайбер, Телеграм або інший месенджер. Це допоможе нашим консультантам якнайшвидше зв'язатися з вами.
  • Виберіть місто та спосіб доставки: до відділення Нової Пошти або до дверей.
  • Введіть свій ПІБ (платник), а потім точну адресу доставки. Залиште коментар до замовлення. Якщо ви закордоном, обов'язково вкажіть у коментарі додаткові канали зв'язку з вами.
  • Якщо у вас є промокод – активуйте та натисніть кнопку замовлення.
  • Сайт перенаправить вас на сторінку оплати.

Відео-інструкція оформлення замовлення з телефону

Зручно робити замовлення з телефону? Подивіться це коротке відео, де показаний процес замовлення зі смартфону.

Як правильно оплатити?

  • Замовлення можна сплатити через Google Pay, Apple Pay, картками Visa, Mastercard. Введіть дані картки, е-мейл та свій телефон. Натисніть кнопку оплати.
  • Замовлення також можна сплатити через Приват24, електронний гаманець Masterpass або готівкою за реквізитами. Якщо жоден спосіб не підійшов то очікуйте дзвінок від нашого менеджера на вайбер для інших способів переказу грошей.
  • Після оплати ми зв'яжемося з вами для узгодження деталей.
У разі виникнення труднощів чи додаткових питань звертайтесь за номером

+38 (073) 155 71 70

по мобільному зв'язку, а також у месенджерах:

До речі, навіть якщо з технічних причин ви не зможете самостійно оплатити замовлення, ми все одно його побачимо і вийдемо на зв'язок до вас по вайберу чи іншому месенджеру.

Головне, впевніться що ввели контактний номер телефону, на який зареєстрований ваш вайбер і тоді турботлива служба підтримки “Стейків Карпат” допоможе з оплатою та всіма організаційними питаннями.

Що кажуть закордонні українці про “Стейки Карпат”

Дійте зараз!

Подбайте про ваших близьких в Україні зараз і робіть замовлення корисного крафтового м'яса на сайті!
Команда «Стейки Карпат» щиро бажає всім українським сім'ям якнайшвидшого возз'єднання та мирного неба. 💙💛
https://karpatysteaks.com/custombox/?utm_source=blog-ukr-foreignua