Кістковий Мозок Яловичий

111,00
грн.
ШВИДКА ПОКУПКА

Кістковий мозок був одним з основних продуктів харчування для людей протягом тисячоліть. Зараз він набув нової популярності як суперпродукт завдяки своїм численним перевагам для здоров'я.

Кістковий мозок - це м'яка жирова тканина, що знаходиться всередині кісток. Це багате джерело колагену, який необхідний для здоров'я шкіри, волосся та нігтів. Він також містить високий рівень вітаміну А, який має вирішальне значення для підтримки здорового зору, імунної функції та росту клітин.

Ще однією важливою поживною речовиною, що міститься в кістковому мозку, є залізо. Залізо необхідне для вироблення червоних кров'яних тілець і допомагає транспортувати кисень по всьому організму. Крім того, кістковий мозок багатий на омега-3 жирні кислоти, які необхідні для здоров'я мозку і можуть допомогти зменшити запалення в організмі.

Як приготувати
Один з найкращих способів насолодитися кістковим мозком - запекти кістки в духовці, поки вони не стануть м'якими і не розтікатимуться. Потім ви можете зачерпнути кістковий мозок і намазати його на тост або використовувати як основу для супів і тушкованого м'яса.

Його також можна використовувати як кулінарний жир або додавати в соуси для додаткового смаку та поживності.

"Стейки Карпат" пропонують високоякісний кістковий мозок, отриманий з яловичини вільного вигулу і трав'яної відгодівлі. В одній упаковці – кістка, розрізана навпіл для зручності.

Ми вважаємо, що кожен має мати доступ до такого корисного і невибагливого продукту. Тому заохочуємо вас спробувати кістковий мозок вже сьогодні і відчути численні переваги для свого здоров'я та радість від урізноманітнення щоденного раціону.



 Про ферму

 Технологія вирощування

* Товар ваговий. Вказано середню вагу упаковки продукту. Можливе відхилення у більшу чи меншу сторону. Про точну суму та вагу ми повідомимо вам напередодні доставки після збирання продукції на нашому складі.
Приготування у 6 простих кроків

Приготування у 6 простих кроків

Крок 1
Напередодні: Замочити кістки в підсоленій і поставити в холодильник на 24 години.

Крок 2
Очистіть кістки ножем і видаліть зайве м'ясо.

Крок 3
Розігріти духовку до 180ºC. Посолити і поперчити кістковий мозок.
Якщо ви хочете додати трав'яну суміш, змішайте подрібнену петрушку та часник у мисці. Витягніть кістковий мозок ложкою і додайте до до часниково-петрушкової суміші. Посоліть і поперчити та покласти суміш назад у кістку.

Крок 4
Запікаємо кістковий мозок у духовці протягом 15-20 хвилин до золотистої скоринки та пружності на дотик.

Крок 5
Поки кістковий мозок готується, нарізаємо хліб зі скоринкою хліба та збризніть його невеликою кількістю оливкової олії. Підсмажте його на розпеченій сковороді до хрусткої скоринки.

Крок 6
Як тільки кістковий мозок звариться, виймаємо його ложкою ложкою та викладаємо на тост. Смачного!

УВАГА! Ми підготували дуже детально статтю про Кістковий мозок з трьома рецептами приготування та варіантами подачі. Прочитайте тут: Кістковий Мозок: Чому Цей Суперпродукт Їдять Уже 2500 Років та Як Його Приготувати
Рекомендовані товари, які можуть вам сподобатися: