Стейки Філе Міньйон

495,00
грн.
В упаковці 2 стейки

Філе Міньйон (Filet Mignon) – відріз тонкої частини вирізки. Це дуже ніжний і соковитий відріз м’яса, який має ніжний і злегка солодкуватий смак. Філе міньйон можна приготувати за допомогою запікання, гриля або смаження на сковороді.

 Про ферму

 Технологія вирощування

* Товар ваговий. Вказано середню вагу упаковки продукту. Можливе відхилення у більшу чи меншу сторону. Про точну суму та вагу ми повідомимо вам напередодні доставки після збирання продукції на нашому складі.
Профіль смаку
Способи приготування
Пропозиції шеф-кухаря
Дізнатися БІЛЬШЕ про Філе Міньйон

Профіль смаку

Вирізка неймовірно ніжна, соковита і ароматна. Профіль смаку насичений і м’ясний з легким солодкуватим і горіховим присмаком. Стейк має гладку маслянистою текстурою, яка тане в роті.

Способи приготування

Гриль, Смаження на сковороді, Смаження на вогні

Найпростіший спосіб приготувати вирізку – обсмажити її на гарячій сковороді, поки вона не підрум’яниться. Додайте трохи вершкового масла або олії в сковороду, а потім помістіть стейк. Готуйте приблизно по 4 хвилини з кожної сторони, або поки він не буде готовий до бажаної готовності. Дайте стейку відпочити кілька хвилин після приготування. Це дозволить сокам перерозподілитися, зробить стейк більш ніжним і соковитим. Пам’ятайте, якісне приготування починається з якісних інгредієнтів. Купуючи м’ясо, обов’язково вибирайте продукти від «Стейки Карпат», щоб знати, що ви отримуєте найвищу якість.

Пропозиції шеф-кухаря

Якщо ви хочете поєднати смачний гарнір зі стейком з вирізки, подумайте про те, що доповнить смаковий профіль м’яса. Деякі чудові варіанти включають картопляне пюре, овочі на грилі або простий салат. Крім того, ароматні трави та соуси дійсно можуть виявити найкраще в цьому стейку. Деякі з наших улюблених включають соус чимічурі, соус барнез або просте масло з травами.

Дізнатися БІЛЬШЕ про Філе Міньйон

Рекомендовані товари, які можуть вам сподобатися: