Томагавк на кості

687,00
грн.
Спеціальна ціна на преміальні стейки і вино з нагоди ІІ Річниці Заснування Стейків Карпат! 🎉 Спішіть замовити!

Стейки Томагавк — насолода як для очей, так і для смакових рецепторів. Ці стейки відомі своєю ніжністю, вишуканою мармуровістю та глибоким маслянистим смаком, який відривається від кістки під час приготування. Завдяки захоплюючому та унікальному вигляду ці вирізки точно стануть центром уваги під час вашої наступної вечері.

 Про ферму

 Технологія вирощування

* Товар ваговий. Вказано середню вагу упаковки продукту. Можливе відхилення у більшу чи меншу сторону. Про точну суму та вагу ми повідомимо вам напередодні доставки після збирання продукції на нашому складі.
Профіль смаку
Способи приготування
Пропозиції шеф-кухаря

Профіль смаку

Ніжний, соковитий і ароматний стейк, який порадує Ваші смакові рецептори. Стейк має гарну мармуровість жиру, що надає йому апетитний смак і гладку маслянисту текстуру.

Способи приготування

Гриль, Смаження на сковороді, Смаження на вогні

Нью-Йорк Стрип-стейк – це ніжна соковита яловичина, яку відносно легко приготувати. Просто приправте стейк сіллю і перцем, а потім готуйте його на розпеченій сковороді по 3-4 хвилини з кожного боку. Або дайте йому дуже гаряче обсмажувати протягом 1 хвилини з кожної сторони і поставте в духовку при температурі 200°C на 6-10 хвилин для ідеального середнього пропікання. Змішайте трохи вершкового масла, часнику та трав на ваш вибір, а потім нанесіть це на стейк до кінця процесу приготування. Якісне готування починається з якісних інгредієнтів від «Стейки Карпат». Ми отримуємо найкращу яловичину з Карпат, тому ви можете бути впевнені, що отримуєте найкращий продукт.

Пропозиції шеф-кухаря

Завдяки своєму насиченому та м’ясному смаку цей вирізка добре поєднується майже з будь-яким гарніром або соусом. Деякі з наших фаворитів включають картопляне пюре зі смаженим часником, вершковий мак і сир, а також насичену підливу. Для трав ми любимо використовувати свіжий розмарин, чебрець або петрушку. Ці трави додають м’ясу чудовий і ароматний смак, який ідеально підходить для посилення його природних смаків.
Рекомендовані товари, які можуть вам сподобатися: