Стейк Нью-Йорк на кості Black Angus

595,00
грн.
Шукаєте розкішну вечерю зі стейків? Не дивіться далі, ніж наш Нью-Йорк Стріп-стейк (New York Steak). Вирізка походить з поперекового відділу туші тварини ближче до голови і відома своїм насиченим смаком і ніжною текстурою.

М’ясо походить від пасовищних корів, яких вирощують на місцевих зернах і травах, що гарантує, як смакові так і корисні властивості. Він ідеально підходить для гриля, смаження на сковороді або смаження.

 Про ферму

 Технологія вирощування

* Товар ваговий. Вказано середню вагу упаковки продукту. Можливе відхилення у більшу чи меншу сторону. Про точну суму та вагу ми повідомимо вам напередодні доставки після збирання продукції на нашому складі.
Профіль смаку
Способи приготування
Пропозиції шеф-кухаря

Профіль смаку

Ніжний, соковитий і ароматний стейк, який порадує Ваші смакові рецептори. Стейк має гарну мармуровість жиру, що надає йому апетитний смак і гладку маслянисту текстуру.

Способи приготування

Гриль, Смаження на сковороді, Смаження на вогні

Нью-Йорк Стрип-стейк – це ніжна соковита яловичина, яку відносно легко приготувати. Просто приправте стейк сіллю і перцем, а потім готуйте його на розпеченій сковороді по 3-4 хвилини з кожного боку. Або дайте йому дуже гаряче обсмажувати протягом 1 хвилини з кожної сторони і поставте в духовку при температурі 200°C на 6-10 хвилин для ідеального середнього пропікання. Змішайте трохи вершкового масла, часнику та трав на ваш вибір, а потім нанесіть це на стейк до кінця процесу приготування. Якісне готування починається з якісних інгредієнтів від «Стейки Карпат». Ми отримуємо найкращу яловичину з Карпат, тому ви можете бути впевнені, що отримуєте найкращий продукт.

Пропозиції шеф-кухаря

Завдяки своєму насиченому та м’ясному смаку цей вирізка добре поєднується майже з будь-яким гарніром або соусом. Деякі з наших фаворитів включають картопляне пюре зі смаженим часником, вершковий мак і сир, а також насичену підливу. Для трав ми любимо використовувати свіжий розмарин, чебрець або петрушку. Ці трави додають м’ясу чудовий і ароматний смак, який ідеально підходить для посилення його природних смаків.
Рекомендовані товари, які можуть вам сподобатися: