Стейк Рібай Прайм

375,00
грн.
Стейк Рібай (Ribeye Steak) походить від пасовищних бичків, які вирощені на місцевих зернових і травах, що робить його неймовірно ароматним і соковитим шматком м’яса.

Він ідеально підходить для романтичної вечері вдома або для того, щоб справити враження на ваших гостей на вечері.

Для найкращих результатів просто обсмажте його на сильному вогні по кілька хвилин з кожної сторони і подавайте з улюбленими гарнірами.

 Про ферму

 Технологія вирощування

* Товар ваговий. Вказано середню вагу упаковки продукту. Можливе відхилення у більшу чи меншу сторону. Про точну суму та вагу ми повідомимо вам напередодні доставки після збирання продукції на нашому складі.
Профіль смаку
Способи приготування
Пропозиції шеф-кухаря

Профіль смаку

Рібай є класикою стейкхаусу. Він неймовірно ніжний і соковитий, з насиченим м’ясним смаком.

Способи приготування

Гриль, Смаження на сковороді, Смаження на вогні

Найпростіший спосіб приготувати вирізку – обсмажити її на гарячій сковороді, поки вона не підрум’яниться. Додайте трохи вершкового масла або олії в сковороду, а потім помістіть стейк. Готуйте приблизно по 4 хвилини з кожної сторони, або до бажаної готовності. Дайте стейку відпочити кілька хвилин після приготування. Це дозволить сокам перерозподілитися, стейк стане більш ніжним і соковитим. Пам’ятайте, якісне приготування починається з якісних інгредієнтів. Купуючи м’ясо, обов’язково вибирайте продукт від «Стейки Карпат», щоб знати, що Ви отримуєте найвищу якість.

Пропозиції шеф-кухаря

Завдяки своєму насиченому та м’ясному смаку цей відріз добре поєднується майже з будь-яким гарніром або соусом. Деякі з наших фаворитів включають картопляне пюре зі смаженим часником, вершковий мак і сир, а також насичену підливу. Для трав ми любимо використовувати свіжий розмарин, чебрець або петрушку. Ці трави додають м’ясу чудовий і ароматний смак, який ідеально підходить для посилення його природних смаків.
Рекомендовані товари, які можуть вам сподобатися: