Стейк Рібай на кості Black Angus

947,00
грн.
ШВИДКА ПОКУПКА

Стейки Рібай з кісткою (Ribeye Steak) — це розкішне м’ясо, яке виходить із коров’ячого ребра. Ці стейки на 100% вигодовуються травою на пасовищах, завдяки чому вони насичені вітамінами A, B та E. Профіль смаку насичений і маслянистий із злегка солоним відтінком. Стейки Рібай з кісткою найкраще готувати на сильному вогні або на грилі, або в чавунній сковороді.

 Про ферму

 Технологія вирощування

* Товар ваговий. Вказано середню вагу упаковки продукту. Можливе відхилення у більшу чи меншу сторону. Про точну суму та вагу ми повідомимо вам напередодні доставки після збирання продукції на нашому складі.
Профіль смаку
Способи приготування
Пропозиції шеф-кухаря

Профіль смаку

Має насичений м’ясний смак із злегка солодким присмаком. Консистенція ніжна і соковита, з приємною жувальною текстурою. Загальне враження від їжі чудове, з ідеальним балансом смаку, текстури та соковитості.

Способи приготування

Гриль, Смаження на сковороді, Смаження на вогні

Стейк Рібай є одним з найпопулярніших видів м’яса і не дарма: він смачний, ніжний і простий у приготуванні. Ось найпростіший спосіб приготувати стейк рибай:
1. Розігрійте гриль або духовку на середньому або сильному вогні. 
2. Приправте стейк сіллю і перцем. 
3. Готуйте або запікайте стейк по 6-8 хвилин з кожної сторони або поки він не досягне бажаного рівня готовності. 
4. Перед тим як нарізати і подавати на стіл, дайте стейку відпочити 5 хвилин. 
5. Насолоджуйтесь.

Подавайте його зі смачним соусом. Деякі з наших улюблених включають соус чимічурі, соус барнез або вершкове масло з блакитним сиром. Якісне приготування починається з якісних інгредієнтів, тому обов’язково купуйте м’ясо з авторитетного джерела, як «Стейки Карпат».

Пропозиції шеф-кухаря

Трави, які добре поєднуються зі стейком Рібай, включають чебрець, розмарин і петрушку. Для соусів відмінним вибором є класичний барнез або грибний соус. Що стосується гарнірів, то смажена картопля або спаржа — обидва смачні варіанти.
Рекомендовані товари, які можуть вам сподобатися: