Гриль - барбекю TEXAS Small UA

30010093
13180,00
грн.
ШВИДКА ПОКУПКА

Зверніть увагу на цей гриль - барбекю TEXAS Small українського виробництва. Він стане вашим улюбленим пристроєм для приготування їжі на свіжому повітрі!

"Стейки Карпат" шукали і тестили десятки і сотні грилів і мангалів, щоб зрештою зупинитися саме на серії TEXAS. І ось переваги наймолодшого, але дуже цікавого представника цієї лінійки мангалів:
  • Товщина металу 5мм, а отже він служитиме вам багато років;
  • Нержавіюча видвижна решітка 500х310мм, щоб чищення не займало від вас жодних зусиль;
  • Сферична конструкція подачі кисню, яка тримає однакову температуру у кожному куточку грилю, а отже забезпечить вам рівномірне прожарювання;
  • надійні колеса, зручні фіксатори кришки та регулятори для легкого і функціонального управління грилем;
  • українське гриль-виробництво на американських технологіях з бездоганною репутацією та 8-річним досвідом.

Що б ви не готували - бургери, стейки чи овочі - гриль-барбекю TEXAS Small вас ніколи не підведе.

Цей пристрій створений, щоб служити довго. Товщина стінок 5 мм вигідно вирізняє його серед зарубіжних аналогів.

Головна фішка TEXAS Small полягає у сферичній подачі повітря всередину. Завдяки цьому вугілля нагрівається рівномірно і контрольовано.

Токож його легко чистити. З лівого боку мангала є дверцята, через які виймається зольник і кочергою вигрібається зола і залишки вугілля.

І головне, незалежно від того, чи ви досвідчений пітмейстер, чи новачок, який тільки починає готувати на грилі, мангал Texas - це легкий практичний інструмент, який чудово підійде для проведення сімейних барбекю вікендів.

Почніть насолоджуватися смачними крафтовими стейками, готуючиїх на власному подвір'ї! Замовте з боксом крафтового м'яса від "Стейків Карпат" свій Гриль - барбекю TEXAS Small вже сьогодні.
Рекомендовані товари, які можуть вам сподобатися: