Гриль - смокер TEXAS 3в1 UA

30010114
20760,00
грн.
ШВИДКА ПОКУПКА

"Стейки Карпат" представляють вам вугільний гриль - смокер TEXAS - ідеальний 3в1-девайс для приготування їжі на свіжому повітрі!

Ми шукали і тестили десятки і сотні грилів і мангалів, щоб зрештою зупинитися саме на цій моделі. І ось чому:
  • це просторий гриль, коптильня і піч під казанок в одному пристрої;
  • оснащений дворівневими регульованими решітками, з'ємною полицею і термометром;
  • українське гриль-виробництво на американських технологіях з бездоганною репутацією та 8-річним досвідом.

Завдяки міцній та універсальній конструкції, TEXAS 3в1 чудово підходить для приготування будь-яких страв - від повільного приготування славнозвісного техаського бріскету на низьких температурах до пекельно-гарячого смаження наших крафтових стейків.

Цей пристрій створений, щоб служити довго. Його велика варильна поверхня та регульовані решітки дозволять вам легко готувати страви для сім'ї та друзів, а вбудований термометр гарантує, що ви завжди матимете точний контроль над температурою.

І головне, незалежно від того, чи ви досвідчений пітмейстер, чи новачок, який тільки починає коптити та готувати на грилі, мангал Texas - це легкий функціональний інструмент, який допоможе вам вийти на новий рівень у приготуванні їжі на свіжому повітрі.

Так, цей смокер-гриль буде справжньою окрасою барбекю-зони вашого дому. А різноманіття кулінарних можливостей, які відкриються перед вами, розділить ваше гриль-життя на До і Після придбання цього девайса!

Тож навіщо чекати? Почніть насолоджуватися смачними, димчастими ароматами на власному подвір'ї! Замовте з боксом крафтового м'яса від "Стейків Карпат" свій гриль-смокер TEXAS 3в1 вже сьогодні.
Рекомендовані товари, які можуть вам сподобатися: