Точилка для ножів Grossman RM 015 Двоетапна

Grossman
007626
426,00
грн.
437,00
грн.
ШВИДКА ПОКУПКА

Двоетапна точилка для ножів Grossman RM 015 - ідеальний інструмент для любителів м'яса, які хочуть, щоб їхні ножі завжди були гострими і готовими легко нарізати соковитий шматок м'яса.

"Стейки Карпат" спеціально підібрали для вас саме цю модель. Адже вона оптимальна для легкого, доступного і ефективного використання вдома.

Секрет цієї точилки в тому, що вона має і сталеві, і керамічні абразивні елементи, які працюють разом. Просто вставте ніж у відповідне гніздо, залежно від рівня його затуплення, і після кількох рухів вперед-назад ваш ніж знову буде гострим як бритва.

Проріз для грубої заточки містить твердосплавні абразиви, які ідеально підходять для усунення значних пошкоджень ваших кухонних ножів, таких як відколи або значне затуплення. Проріз для тонкого заточування містить керамічні абразиви, які полірують лезо після грубої роботи або загострюють злегка затуплені кухонні ножі.

Grossman RM 015 дуже зручна і практична. Її міцний металевий корпус має приємну на дотик ручку та прогумовану основу, яка запобігає ковзанню на гладких поверхнях. Все це дозволяє легко та комфортно відновлювати гостроту ваших ножів навіть ніжними жіночими руками.

Придбайте точилку Grossman RM 015 від Стейки Карпат вже сьогодні і переконайтеся, що ваше м'ясо та стейки завжди будуть ідеально нарізані з легкістю та насолодою!

lwh: 65x60x205 mm

Weight: 240 g