Стейк Піканья Black Angus (Топ Сірлоїн)

271,00
грн.
ШВИДКА ПОКУПКА

Стейк Сірлоїн (Top Sirloin Steak) — класичний стейк з малим вмістом жиру, вирізаний із корейки біля стегна. Цей стейк виробляється з яловичини, вирощеної на пасовищах, яка годувалась місцевими зернами та травами, в результаті чого смак м'яса виходить насичений. Готуйте його на грилі або на сковороді для швидкого та легкого приготування. Ідеально поєднується з різними приправами.

 Про ферму

 Технологія вирощування

* Товар ваговий. Вказано середню вагу упаковки продукту. Можливе відхилення у більшу чи меншу сторону. Про точну суму та вагу ми повідомимо вам напередодні доставки після збирання продукції на нашому складі.
Профіль смаку
Способи приготування
Пропозиції шеф-кухаря

Профіль смаку

Ця вирізка являє собою ніжний, соковитий і ароматний шматок яловичини. Він має трохи більш тверду текстуру, ніж інші вирізки стейків, але все ще досить ніжний. Смак насичений і м’ясний, з ноткою солодощі.

Способи приготування

Гриль, Смаження на сковороді, Смаження на вогні

Найкраще приготувати філе на грилі. Просто змастіть його невеликою кількістю оливкової олії, а потім приправте сіллю і перцем. Обсмажте його на грилі приблизно по 6-8 хвилин з кожної сторони або до тих пір, поки він не буде готовий на Ваш смак. Один із простих способів приготовити верхню вирізку – замаринувати її перед приготуванням. Ви можете використовувати будь-який тип маринаду, який вам подобається, але я рекомендую просту суміш з оливкової олії, часнику та лимонного соку. Маринуйте яловичину кілька годин перед приготуванням, а потім обсмажте її на грилі, як описано вище. Пам’ятайте, що якісне приготування починається з якісних інгредієнтів. Ось чому «Стейки Карпат» отримує тільки найкращу яловичину від власників ферми, які поділяють нашу прихильність до екологічності та добробуту тварин.

Пропозиції шеф-кухаря

Одними з найкращих гарнірів для поєднання з верхньою філейкою є смажена картопля, картопляне пюре та будь-які види макаронних виробів. Для трав я б рекомендував використовувати петрушку, розмарин або чебрець. А для соусів я б рекомендував використовувати простий часниковий масляний соус, грибний або перцевий соус.
Рекомендовані товари, які можуть вам сподобатися: